top of page
daddy cool.jpg

DJ Daddy Cool

DJ Daddy Cool is geen gewone DJ - hij is een muzikale goochelaar die de kunst van het mixen beheerst en de dansvloer transformeert tot een opwindende oase van geluid en licht. Met een ongeëvenaarde passie voor muziek en jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij het publiek moet verleiden en meeslepen.

faute bendt.jpeg

Faute Bendt

Stel je even voor: na een avond vol ambiance kruip je moe maar voldaan in bed. Je voeten doen pijn van het dansen en je valt glimlachend in slaap, tevreden dat je erbij was voor het optreden van de Faute Bendt. Die glimlach op je gezicht: dààr doen we het voor.Wij, dat zijn een stel professionele pleziermakers (lees: woest getalenteerde muzikanten 😎) in foute pakjes (mét flamingo 🦩) die op het podium het beste van zichzelf geven op de tonen van goede foute muziek. We lift you up to the highest emotions. We make you feel alright. And we … we will give there een lap on!

YvesSegers.jpg

Yves Segers

Yves Segers is een Vlaamse carnavalszanger/ambiancemaker die bekend is geworden als leadzanger van Toast in de jaren '90. Met hits als 'Ik Schreeuw het van de daken' en 'Meisjes' bereikte hij de hitlijsten en werd menig locatie omgetoverd tot groots feest.

Yves is sindsdien echter niet stil gaan zitten en heeft zijn ambiance-repertoire rijkelijk aangevuld. Met hits als 'Waar Is Mijn Vleeskroket' en 'Waar Zijn Die Handjes' zijn de hitlijsten getoucheerd en betoverd.

filip dhaeze.jpeg

Filip D'haeze

info over Filip D'haeze

CHRISTOFF__edited.jpg

Christoff

Christoff staat 30 jaar in het vak en is uitgegroeid tot de absolute schlagerkoning van Vlaanderen en de populairste Vlaamse artiest van de voorbije jaren. 

Met ontelbare hitsingles wist hij een groot en trouw publiek op te bouwen. 

Een topentertainer die elke locatie in vuur en vlam weet te zetten.

bottom of page